Sex op kantoor vanavond

Sex op kantoor vanavond

HeteWanda

37 jarige vrouw op zoek naar een man uit Gelderland

Afkomst Gelderland
Postuur Slank
Gewicht 64KG
Lengte 176CM
Ik heb interesse in
  • Anaal
  • Buitensex
  • Ongeremde Sex
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Sex
  • Tongzoenen
  • Romantisch

Sex op kantoor vanavond

Het is zo druk, ik zal wel weer moeten overwerken. Sex op kantoor zou ik vanavond daarom wel een zeer geil idee vinden. Om even iets anders te doen tussen al het werk door, om even de zinnen te verzetten en vooral ook om te ontspannen, want sex vind ik eigenlijk de allerbeste manier om helemaal tot rust te komen en te genieten. Sex op kantoor is eerlijk gezegd wel nieuw voor me. Ik werk in een team met uitsluitend vrouwen en mijn baas is een man, maar onaantrekkelijk, hij ruikt ook niet zo aangenaam. Daarom zoek ik eigenlijk een man van buitenaf die het spannend vind om een bezoekje te brengen aan mijn kantoor in de avonduren, als ik daar alleen zit te werken. Natuurlijk zorg ik ervoor dat ik lekker opgefrist ben, we hebben in het gebouw zelfs een doucheruimte waar we ongestoord samen van de warme waterstralen zouden kunnen genieten! Maar je moet het maar zeggen hoor, hoe je het zou willen. Onder het kantoor is een parking, dus autosex lijkt me ook mogelijk, hoewel ik niet zeker weet of daar eigenlijk camera’s hangen. Hier in het kantoor in elk geval niet, dus kunnen we ongestoord onze gang gaan. Lekker toch, als ik op mijn bureau zit en mijn benen voor je spreid? Het was altijd al mijn grootste fantasie om eens flink doorgeneukt te worden tijdens geile sex op kantoor en ik geloof dat ik niet de enige ben, want vorig jaar heeft de schoonmaker geklaagd dat er een condoom in het toilet was doorgespoeld, waardoor de hele boel verstopt was geraakt. 🙂 Als je dit geil vindt en je zou mijn avonduren een beetje willen opfleuren, dan hoop ik echt van je te horen. Moet je wel zeggen dat ik niet voor anale sex opensta, heb daar helaas eerder wat minder goede ervaringen mee opgedaan. Maar al het andere lijkt me erg spannend en hoop ik binnenkort te gaan meemaken tijdens supergeile sex bij mij op kantoor! P.S. We hebben ook nog een archief waar we vast een hoop geile lol kunnen gaan beleven met elkaar!

contact opnemen